Hartsvriendinnen openen boetiek Les Deux

Monica Van Langenhove en Valerie Van Steen zijn al meer dan tien jaar vriendinnen en delen dezelfde passie voor mode. Deze maand realiseren ze hun droom door multi-brand boetiek Les Deux te openen.

“Al een goed jaar zijn we bezig met de voorbereiding van onze eigen boetiek”, vertelt Monica. “We hebben beurzen bezocht, modemerken geselecteerd en een pak ideeën verzameld voor onze nieuwe zaak”.

Monica en Valerie mikken op dames vanaf 20 jaar tot al wie zich modebewust wil kleden en kiest voor stijlvolle en luxueuze mode.

“We gaan voor casual en ready-to-wear, maar ook voor meer feestelijke en sexy modestukken”, licht Valerie toe. “Voor elke gelegenheid en voor elke periode in het jaar hebben we een mooi aanbod.”

Persoonlijk stijladvies

Monica en Valerie zullen hun klanten ook met raad en daad bijstaan. “Wie op zoek is naar een personal dresser kan altijd bij ons terecht”, zegt Monica. Zij volgden een opleiding tot imagostylist en willen ook buiten de normale openingsuren van de boetiek persoonlijk stijladvies aanbieden.

“We hebben ook een samenwerking met schoenen Moernaut zodat we een volledige look kunnen presenteren”, aldus Valerie. Les Deux plant verder workshops en Ladies Nights en vanaf deze zomer zal je ook online kunnen bestellen.

Les Deux opent feestelijk op 20, 21 en 22 januari. Je vindt Les Deux aan de Sint-Gillislaan 161 in Sint-Gillis.