Sint-Gillis kleurde opnieuw blauw en geel

De Orde der Stalhouders riep opnieuw op om tijdens het Bloemencorso in Sint-Gillis de gevels te decoreren in de kleuren blauw en geel. “Bijzonder veel inwoners van Sint-Gillis gingen in op onze oproep. We willen alle deelnemers van harte bedanken en hopen dat ze ook volgend jaar weer van de partij zijn om van het corso een nog groter én kleurrijker feest te maken. En misschien inspireren ze hun buren wel om ook deel te nemen”, aldus voorzitter Tony Callaerts.

De jury maakte onlangs de winnaars an de actie bekend. Tony Callaerts: “De vraag was wie tweevoudige winnaars Brigitte Heuvinck en Danny Verhulst uit de Otterstraat zou kunnen kloppen. Al twee keer maakten zij van hun gevel een echt pareltje en… dat deden ze nu opnieuw. Met een immense vlag en tal van andere attributen maakten ze er opnieuw een blauw en geel spektakel van. Genoeg om alwéér te winnen! Het blijft dus een uitdaging voor de rest van Sint-Gillis om hen te kloppen. Naast deze gevel in de Otterstraat vielen nog tal van andere deelnemers in de prijzen die worden geschonken door onze gulle sponsors. Ook de handelaars namen deel aan de wedstrijd. Daar ging de overwinning naar ‘t Sporthuis op de Sint-Gillislaan. Ook zij mogen een mooie prijs verwachten.”