Zwanger in stijl? Het kan!

Op de plaats waar voorheen ’t Suykerbootje was gehuisvest, kan je nu dit nieuwe pareltje in Sint-Gillis ontdekken. Ma Belle, een boetiek met kleding voor zwangere dames die 9 maanden stijlvol door deze mooiste fase in hun leven gaan. Daarnaast is er ook een mooi aanbod babykleding en zelfs juweeltjes te vinden.

Maar Stefanie van Ma Belle zorgt voor méér dan enkel het perfecte zwangerschapskleedje. Wil je graag een mooie herinnering aan je bolle buikje? Het kan! In de winkel is er een fotostudio voorzien voor de toekomstige mama’s die graag hun prachtige buikje op foto willen laten vastleggen. Dit kan wel enkel op afspraak!

info@zwangerschapskleding-mabelle.be

Ma Belle
Sint-Gillislaan 145
9200 Dendermonde

Openingsuren:
Maandag: 13.30 tot 18.00 uur
Dinsdag, woensdag en vrijdag: 09.30 tot 12.00 uur & 13.30 en 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 en 17.00 uur