FF PROJECTS, topvakwerk als het op vloeren aankomt

Met trots kondigen wij onze 60e aangesloten ondernemer voor: FF Projects!

Op zoek naar een perfect gelegde betonvloer, een cementgebonden gietvloer of een kunstharsvloer? Zoekt u eerder een sterke vloer voor in een industrieel pand of een architectontische vloer voor uw interieur ? Het team van Kristoffer Falat is van geen kleintje vervaard, ze gaan graag elke uitdaging aan.

Ook voor betonherstellingen bij je bij FF Projects aan het juiste adres!

Bij FF Projects houdt de service trouwens niet op nadat de vloer gelegd is! Ook voor onderhoudsproducten kan u bij FF Projects terecht. Ze testen zelf de producten uit en stellen zo hun gamma onderhoudsproducten samen.   Een perfect onderhoud verlengt de levensduur en het mooie uitzicht van de vloer.  Ook hebben ze specifieke reinigingsproducten en kwalitatieve toebehoren ( mops, microvezeldoeken, handige stelen, Taski swiffers,…).  Op zoek naar reinigingsmachines ? Ze verhuren en verkopen ook machines om vloeren te reinigen en dit zowel voor dagelijkse reiniging als reiniging in de diepte.

Voor hun volledig aanbod, een overzicht van gerealiseerde projecten en voor onderhoudsproducten kan je terecht op hun website www.ffprojects.be ! #ffprojects

adres: Denderbellestraat 3a, Sint-Gillis Dendermonde