Verkén Corsobar opnieuw open tijdens Bloemencorso

Ondernemersvereniging Verkén Sint-Gillis zal zoals ieder jaar tijdens het Bloemencorso weer aanwezig zijn met de alomgekende VERKÉN CORSOBAR! Vanaf ’s middags kan je er al terecht voor een lekker aperitiefje.

Er worden weer Spaanse topwijnen en cava geschonken, maar ook liefhebbers van een zuiders biertje en frisdrankje vertoeven graag in de gezelligste place-to-be tijdens de corsozondag. Je bent welkom in de tuin achter Belfius Bank, Sint-Gillislaan 137.

Er zullen ook hapjes verkrijgbaar zijn, zodat je niet op je honger(tje) blijft zitten en lekker lang kunt voor- of nagenieten van de bloemencorso. Oh ja, er is ook een springkasteel voor de kleinsten, dus kom genieten met vrienden en familie! Van harte welkom.

Bekijk het event op Facebook.

Bloemencorso 2018 stratenplan