Nieuwe culinaire topper in Sint-Gillis

In Sint-Gillis zijn we weer een culinaire topper rijker! Sensi Events staat voor trendy, stijlvolle catering en events op gastronomisch niveau! Zaakvoerder Yves Foré staat garant voor een perfecte service met kwalitatieve en verse producten. Het combineren van locatie, fijne gerechten, uitstraling en beleving die u op uw feest wilt ervaren is zijn grootste passie.

Sensi Events serveert verfijnde smaken en geuren, gecreëerd met kwaliteitsproducten. Met een verbluffende presentatie, vernieuwende creaties en een stijlvol gastvrije bediening geeft Sensi Events elk evenement een zichtbare meerwaarde.
– Chef’s table
– Home cooking
– Catering events
– Familie/communiefeesten op locatie
TIP: ontdek de Sensi Foodbox voor kerst en nieuwjaar

Bezoek zeker hun website voor meer info: www.sensievents.com

Sensi – Sint-Gillislaan 104 te 9200 Sint-Gillis Dendermonde, info@sensievents.com