Unieke samenwerking Moernaut & Sportpodo D’haese

Schoenen Moernaut organiseert al jaren kindervoetdagen, maar op zaterdag 24/11 is er voor het eerst een Voetdag voor volwassenen. Moernaut werkt hiervoor samen met “de buren” van Sportpodo D’haese. Veerle D’haese en haar team doet een check van de voeten, de voetstand, het afrolpatroon geeft gericht advies over specifiek schoeisel.

Een vakkundig podoloog kan aandoeningen aan voet en enkel detecteren en behandelen. Een podoloog kan ook klachten van knie-, heup- en rug, die in relatie gebracht kunnen worden met het disfunctioneren van de voeten, herkennen en een behandelplan opstellen. Ook de instrumentele behandeling van de voeten, waarbij huid- en nagelaandoeningen verzorgd worden, behoren tot het vakgebied van een podoloog.

Ook controleert Sportpodo D’haese op eventuele nagel- en huidproblemen. Zo kan er worden doorverwezen voor een uitgebreid podologisch onderzoek indien nodig.

Samen met het advies van de podologen en de ervaring van het Moernaut-verkoopsteam kun je zo het perfecte paar schoenen voor jouw voeten zoeken én vinden.

Kortom, een unieke samenwerking tussen 2 Sint-Gillisse ondernemers!

  • Moernaut Schoenen Lederwaren – Sint-Gillislaan 92-98 – 9200 Sint-Gillis Dendermonde – www.moernaut.be
  • Sportpodo D’haese – Sint-Gillislaan 90 – 9200 Sint-Gillis Dendermonde – www.sportpodo-dhaese.be