Winterdorp Sint-Gillis trekt eindejaarsperiode op gang!

Op zaterdag 1 december trapt Sint-Gillis naar goede traditie de eindejaarsperiode weer af met het gesmaakte Winterdorp op het kerkplein!
Circa 45 unieke standhouders – bezoek van de Kerstman – Dansoptredens Dansateljee – Clown Cobe en Jojo “By Night” – Streetfood – Kinderattracties – Doorlopend muzikale animatie – … .
Jong en oud komt op Winterdorp elke keer weer meer dan aan zijn trekken!

Ook Verkén Sint-Gillis zal voor de 8e opeenvolgende keer aanwezig zijn op Winterdorp met de gezellige WinterBubblesBar: deze keer een samenwerking van 2 lokale toppers van Sint-Gillis: Mens Sana & Sensi. Zaakvoerders Johannes en Elien (Mens Sana) en Yves Foré (catering/events Sensi) slaan de handen in elkaar en zorgen voor: culinaire broodjes met warme beenhesp en uniek bruin kerstbiertje, oesters & bubbels! De WinterBubblesBar van Verkén staat links van de kerkingang. De moeite waard om langs te gaan en te … genieten!

#enjoylocal #shoplocal #verkénsintgillis