Lentedrink & lancering Verkén-shopping bag

op donderdag 28 maart bracht het bestuur van Verkén Sint-Gillis de leden samen op hun jaarlijkse Lentedrink
Het werd een bijzonder gezellige (zelfs magische) avond. De aanwezige ondernemers konden zich vergapen aan de goocheltrucs van onze (lokale!) close-up goochelaar Jojo (www.clowncobe.be).  In onze Shop Local-fotobooth (by Vidizo) kon iedereen eens lekker gek doen of mooi poseren voor de camera. De foto’s kan je binnenkort ontdekken op onze facebookpagina.  De ondernemers werden bovendien getrakteerd op enkele inspirerende speeches rond het thema “shop local” door Jos Vermeiren (Directeur Unizo Oost-Vlaanderen) en Dieter Mannaert (nieuwe schepen Lokale Economie Dendermonde). Intussen genoot iedereen van een gezellige babbel met de collega-ondernemers, proevend van de lekkerste Spaanse cava en wijntjes van onze lokale wijnshop Buen Gusto.

En als klap op de vuurpijl werden de Verkén Sint-Gillis Shopping Bag voorgesteld aan de aanwezige lokale pers. Deze herbruikbare winkeltassen zullen verdeeld worden via de leden en gaan ongetwijfeld de komende weken zichtbaar in het straatbeeld van Dendermonde en omstreken. Laat iedereen maar weten dat ze fier zijn lokaal te shoppen!

#shoplocal #verkénsintgillis