Verkén onze nieuwe leden-ondernemers!

met enige fierheid stellen wij 3 nieuwe leden van Verkén Sint-Gillis voor!

nr. 68: BVBA Smekens Pascal: Een lokale topvakman! Dit team is voor geen kleintje vervaard, ze kunnen zowat alles van algemene bouw- en verbouwingen, metselwerken & gevelrenovatie, isolatie, crepi voeg- & zandstraalwerken, gevelbeplating… soit: zowat alles! 🙂 Adres: Veldstraat 42. Hun projecten vind je terug op hun facebookpagina


nr. 69: Peter De Coninck – architect

Een volgende nieuwkomer bij Verkén Sint-Gillis… EINDELIJK een architect in onze ploeg 🙂 Voor Peter De Conick, met bureau in de Hullekenstraat 41, is elk project is uniek! Of het nu gaat over een stedenbouwkundige uitdaging, een nul energie woning, een grote nieuwbouw of een leuk interieur.  Hij gaat van jouw wensen uit, maakt elk project op jouw maat en vertaalt dit in een architecturaal hoogstandje met juist dat tikkeltje meer. Ontdek en verkén zijn projecten op zijn website

nr. 70: One Man Agency

Niels Van de Meersch, zaakvoerder, wasde afgelopen 12 jaar managing director van een middelgroot reclamebureau.  Die kennis gebruikt hij nu om andere zaakvoerders, zelfstandigen en KMO’s verder op weg te helpen.  Of het nu gaat over bedrijfsstrategie, webdesign, social media, administratie, campagnes, SEA, marketing of sales, dankzij zijn ervaring en netwerk kan hij voor ieder probleem een juiste oplossing aanbieden.  Verkén zijn portefeuille aan services op zijn website. Goed om weten: volg zijn blog, hierop geeft Niels regelmatig gratisch tips & tricks, KMO nieuws, insights, … Verkén One Man Agency!