Sint-Gillis heeft bloemenkoorts!

Op zondag 1 september paradeert de 69e Bloemencorso weer door de straten van Sint-Gillis.  De vele (tien)duizenden bezoekers zullen ongetwijfeld weer genieten van de vele prachtig versierde bloemenwagens, niet te vergeten: all made in Sint-Gillis! Wat deze stoet dan meteen ook zo uniek maakt.

Als ondernemersvereniging dragen wij de corso uiteraard een warm hart toe, getuige daarvan is de sponsoring door de vele handelaars.  En wij dragen uiteraard ook graag ons steentje bij aan de bloemengekte, dus we zijn druk in de weer geweest om onze mooie gemeente extra op te FLEUREN met vlaggen en borden met hierop dé bloem der corsobloemen: de dahlia!

Wat te doen vóór, tijdens en na de corso zondag 1 september ?

Flaneer zeker eens in de Sint-Gillislaan! Enkele leuke shopadressen, waaronder Schoenen Moernaut, Lingerie Beaudelise, Boetiek Les Deux, Rum-Likeurshop Smokkelwaar en M2 Outlet hebben een opendeurdag.  Er zijn tal van eet- en drankstandjes in het centrum en uiteraard kermis op het kerkplein én … de Klassieker onder de trekpleisters tijdens de Bloemencorso Sint-Gillis: de Verkén CorsoBar!  Vanaf ’s middags kan je er al terecht voor een lekker aperitiefje. Dit jaar wordt er trouwens in primeur een nieuw drankje geserveerd! Benieuwd ? Lees dan zeker Editie-magazine… of kom gewoon zondag af en proef het meteen 🙂 Daarnaast zijn er ook weer Spaanse topwijnen en cava te degusteren. Maar ook liefhebbers van een zuiders biertje en frisdrankje vertoeven graag in de gezelligste place-to-be vóór, tijdens en na de corso. Locatie: de tuin achter Belfius Bank, Sint-Gillislaan 137. Oh ja, er is ook een springkasteel voor de kleinsten, dus kom genieten met vrienden en familie! Van harte welkom.

en voor wie de weg zou kwijt geraken tijdens de corso… hier is een handig plannetje. Zoek het gouden varkentje en je komt in onze Verkén CorsoBar terecht!

Tot zondag in de Verkén CorsoBar!