Verkén Gin & Bubbles Bar @ Winterdorp

Op zaterdag 7 december 2019 is het weer één van die feestmomentjes in Sint-Gillis. Want de – intussen al 9e – editie van Winterdorp gaat dan door op het kerkplein van Sint-Gillis. Een evenement van en voor Sint-Gillis. Tal van lokale verenigingen staan er met gezellige drank- en eetstandjes. Je kan er lokale specialiteiten proeven, er staan  markt- en kermiskraamjes, kortom een warme, gezellige bedoening voor groot en klein! Verkén uiteraard ook onze bar tijdens Winterdorp Sint-Gillis. Onze ondernemers MensSana Food & Smokkelwaar (Rum-spiritsshop) slagen de handen in elkaar om jullie ontvangen in onze Verkén Gin & Bubbles Bar! Proef onze alomgekende Gin Gillis & onze secret cocktail “Blue Gillis” (uiteraard met Gin Gillis). Of geniet van een glaasje sublieme bubbels, fingerfood en de warme ambiance in onze gezellige tent!

Winterdorp start om 15u en om middernacht doen we de lichten uit ;*)

#ondernemerssintgillis #verkénsintgillis #menssanafood #smokkelwaar #gingillis