Steun de lokale handel en horeca in de eindejaarsperiode, koop een Dendermondse Cadeaubon aan 20% korting!

De stad deed dit jaar al heel wat inspanningen om de lokale handelaars te steunen, waarvan de meest opvallende was: de lancering van digitale Dendermondse Cadeaubonnen en Horecabonnen met tijdelijk 20% korting!  Om handelaars en horecazaken tijdens deze 2e lockdown extra te ondersteunen, lanceert de stad vanaf 1 december als EINDEJAARSACTIE opnieuw Dendermondse cadeau- en horecabonnen aan 20% korting. Wie bijvoorbeeld een bon van 50 euro koopt, moet slechts 40 euro betalen. voor 20% korting bij de Dendermondse handelaars en horecazaken. Meer informatie: www.dendermonde.be/cadeaubon

Ook belangrijk om te weten: Stad Dendermonde heeft beslist de vervaldag van de nog openstaande bonnen te verlengen tot 31/3/2021. Dus u heeft tijd genoeg om nà deze 2e lockdown deze bon te gebruiken bij uw lokale aankopen en etentjes 😉

Bij volgende leden van Verkén kan je terecht met de Dendermondse Cadeaubon:

 • ‘t Suykerbootje
 • Bakkerij Benth
 • Bellefood Creations
 • Hintlabyrinth
 • Jan Ooms – Beeld & Klank
 • Keurslager Batselier
 • Lichtplan
 • MaBelle
 • Moernaut schoenen
 • Smokkelwaar

Bij volgende leden van Verkén Sint-Gillis kan je terecht met de Dendermondse Cadeaubon én Horecbon:

 • Cinema Albert
 • IsaSushi

De volledige lijst van Dendermondse handelaars die de Dendermondse Cadeaubon aanvaarden, vindt u hier.

Intussen: winkel, geniet, eet, denk LOKAAL ! Verkén Sint-Gillis !