Eindelijk weer magie op het witte doek!

Cinema Albert heropent na een ellenlange lockdown… en hoe!

  1. Vernieuwde zalen met ultramodern ventilatiesysteem
  2. Een filmprogramma om duimen en vingers van af te lekken

Eindelijk, na maanden op de honger te moeten zitten, kunnen de filmliefhebbers weer de magie op het witte doek beleven. Waar kan dat beter – en veiliger – dan in de gezelligste bioscoop ter wereld, Cinema Albert!  Al meer dan 100 jaar een vaste waarde in Sint-Gillis.

Vanaf 9 juni is het zover … de deuren van de foyer zwaaien open! En uitbater Philip Cleynens gaat meteen van start met “lekkers voor elk”: K3 en Tom & Jerry voor de kleine filmfans. Amusement voor jong en oud: Cruella. Nomadland en Drunk voor de meerwaardezoeker…

Want laat ons eerlijk wezen, films bekijken op (OK, steeds groter wordende) flatscreens… nee, nooit kan dit evenaren wat je in een cinemazaal kan ervaren: de lichten gaan uit, je schuift onderuit in een comfortabele fauteuil, de begingeneriek davert door de state-of-the-art geluidsboxen, haarscherp beeld op dat grote scherm… je wordt volledig ondergedompeld in het verhaal van de film. En of dit nu voor de allerkleinsten is, voor de blockbusterliefhebbers of voor cinefielen, een film moet je nu eenmaal in de bioscoop gezien hebben.

En Cinema Albert heeft trouwens groot nieuws!

 

Zaakvoerder Philip Cleynens heeft dus niet stilgezeten in de voorbije “donkere” maanden. Om zijn klanten voortaan een nóg (corona)veiliger bezoek te garanderen, werd geïnvesteerd in een  nieuw ventilatiesysteem dat continu 100% verse lucht zal aanvoeren, waardoor er geen interne luchtcirculatie meer is in de zalen.

 

 

Meteen kregen de zalen ook een make-over: nieuwe stoffering, nieuwe verlichting, …

 

U ziet, Cinema Albert is klaar voor een spetterende heropstart op 9 juni! Nog geen tickets ? Foei! bestel ze meteen hier al: online

Enjoy the movies! Enjoy local!