Nieuwe interieurarchitecte in Sint-Gillis: Maren Casier

Wij verwelkomen een nieuw lid in onze ondernemersvereniging Verkén Sint-Gillis! Wij presenteren: Maren Casier!

Sinds september 2020 heeft Maren een eigen interieurbureau in Sint-Gillis. Je kan bij haar terecht voor ‘customer made’ ontwerpen voor uw interieur. Al heel lang heeft ze een passie voor architectuur, interieur, kunst en design. Eerst behaalde ze een Bachelor in de Interieurvormgeving (Thomas More Mechelen) en daarna ook nog haar Masterdiploma in de Interieurarchitectuur (Sint-Lucas Gent). Eenmaal afgestudeerd besliste ze onmiddellijk om zelfstandig te gaan.

We laten haar even zelf aan het woord : “Ik heb voor interieur gekozen omdat je altijd iets kunt maken voor iemand die er nog jaren van kan genieten. Als ik mijn ontwerpen moet beschrijven, is dat vaak een combinatie tussen architectuur, interieur en landschap. Het totaalbeeld is voor mij erg belangrijk. Hierdoor kan ik dynamiek creëren tussen verschillende architecturale elementen binnen mijn ontwerpen. Als jonge interieurarchitect sta ik voor vernieuwing die in balans staat én een combinatie vormt met het bestaande karakter en authentieke elementen van uw pand. U kunt bij mij terecht voor zowel interieuradvies, kleur- en meubeladvies als ook voor renovaties en totaalprojecten groot en klein voor zowel woningen als retail. Samen kijken we naar wat mogelijk is en creëren we een passend geheel, volledig op uw maat en naar uw wens”

ontwerpvoorstel voor een kinderkamer

 

een moodboard van waaruit Maren start bij het ontwerpen van een interieur …

Benieuwd naar meer van Maren ? Volg haar op Facebook en instagram voor meer projecten, inspiratie en nieuwigheden

meer info: www.marencasier.com