Hoe lid worden

Sint-Gillis is booming. Sint-Gillis bruist! … We horen het steeds vaker zeggen door mensen in de regio. Het stijgend aantal inwoners,  de groeiende populariteit van het rugbytornooi en het bloemencorso, maar ook – en vooral – de aanwezigheid van enkele (ver)nieuwe(nde) handelszaken in onze gemeente is hier niet vreemd aan.

Sint-Gillis is niet langer een anonieme doorrijgemeente maar, integendeel, een sfeervolle woon-en winkelplaats geworden.

Waarom lid worden?

Verkén Sint-Gillis vzw (vroegere benaming: Handelscentrum Sint-Gillis) werkt al jaren aan deze positieve vibe door de organisatie en ondersteuning van diverse evenementen en acties waar àlle Sint-Gillisse handelaars én hun klanten van kunnen meegenieten.

Dus, je bent zelfstandige. Je hebt een handelszaak of winkel in Sint-Gillis en wil graag deel uitmaken van een groep gedreven collega-handelaars in de sterkste handelsvereniging in Groot-Dendermonde met (letterlijk) een stem (en oren) in de gemeenteraad, in de Stedelijke Middenstandsraad en Unizo-Dendermonde.

Sluit je dan aan bij Verkén Sint-Gillis, want hoe meer leden, hoe luider onze stem. Samen sterk, is ons motto.

Word vandaag lid en geniet van alle voordelen

Onze leden genieten van de volgende voordelen.

Elk jaar wordt met trots een groot spandoek op het kerkplein geplaatst. Op het spandoek staan de namen van alle handelszaken, hun adres en de omschrijving van hun hoofdactiviteit. Opgelet: deadline eind januari!

We zetten ook elke jaar onze schouders onder een netwerkingactiviteit! Hier krijgen alle handelaars de gelegenheid om elkaar wat beter te leren kennen. De ideeën voor dit jaar zijn al volop aan het borrelen, maar concrete details zullen later in een brief worden gecommuniceerd. We houden je hierover dus nog eventjes in spanning. Het wordt alleszins een activiteit waar je wil bij zijn! Je kan inschrijven als handelaar en soms is er ook de mogelijkheid om belangrijke connecties, klanten, of dergelijke mee uit te nodigen.

We trachten ook jaarlijks een vormingsactiviteit of infosessie te voorzien. Deze is afgestemd op de noden van de aangesloten handelaars.

Maar vooral, we zetten in op sociale media.  Heeft u een facebook- of instagrampagina ? Laat het ons weten. Wij delen regelmatig Facebook- en instagramposts: al dan niet voorzien van een ludieke opmerking om al jouw activiteiten of evenementen nog meer in the picture te zetten.

Je kan ons ook om hulp vragen bij het creëren van een eigen Facebookpagina als je de nog niet hebt.

Wil je graag lid worden ? neem dan a.u.b. met ons contact op.