Hoe lid worden

Ben je ondernemer op het grondgebied van Sint-Gillis Dendermonde en wil je lid worden ?

Onze leden genieten van de volgende voordelen:

Elk jaar wordt met trots een groot spandoek op het kerkplein geplaatst. Op het spandoek staan de namen van alle handelszaken, hun adres en de omschrijving van hun hoofdactiviteit. Opgelet: deadline eind januari!

We zetten ook elke jaar onze schouders onder een netwerkingactiviteit! Hier krijgen alle handelaars de gelegenheid om elkaar wat beter te leren kennen. De ideeën voor dit jaar zijn al volop aan het borrelen, maar concrete details zullen later in een brief worden gecommuniceerd. We houden je hierover dus nog eventjes in spanning. Het wordt alleszins een activiteit waar je wil bij zijn! Je kan inschrijven als handelaar en soms is er ook de mogelijkheid om belangrijke connecties, klanten, of dergelijke mee uit te nodigen.

We trachten ook jaarlijks een vormingsactiviteit of infosessie te voorzien. Deze is afgestemd op de noden van de aangesloten handelaars.

Maar vooral, we zetten in op sociale media.  Heeft u een facebook- of instagrampagina ? Laat het ons weten. Wij delen regelmatig Facebook- en instagramposts van onze aangesloten leden: al dan niet voorzien van een ludieke opmerking om al jouw activiteiten of evenementen nog meer in the picture te zetten.

Je kan ons ook om hulp vragen bij het creëren van een eigen Facebookpagina als je de nog niet hebt.

Wil je graag lid worden ? neem dan a.u.b. met ons contact op.