Over ons

Verkén Sint-Gillis vzw (vroegere benaming: Handelscentrum Sint-Gillis) overkoepelt alle handelaars en zelfstandigen in de Dendermondse deelgemeente Sint-Gillis. De werking steunt op de volgende pijlers:

Vertegenwoordiging

Onze vereniging vertegenwoordigt de handelszaken in Sint-Gillis-Dendermonde op verschillende niveaus. Verkén Sint-Gillis is onder meer aangesloten bij de Dendermondse middenstandsraad en Unizo Dendermonde.

Netwerking

Een paar keer per jaar worden activiteiten georganiseerd waarbij leden elkaar op een informele manier kunnen ontmoeten. Op die manier kan interessante informatie worden uitgewisseld, kunnen nieuwe samenwerkingen ontstaan of kan gewoon even worden gepraat met collega’s.

Werkgroep

Uit het bestuur en de leden van Verkén Sint-Gillis engageren zich jaarlijks enkele handelaars om via werkgroepen de activiteiten concreet uit te werken en mee te helpen bij de organisatie. Het gaat bijvoorbeeld over de cavabar tijdens het Bloemencorso, de nieuwjaarshappening, de jaarlijkse ledenmeeting, Dag van de Klant enzovoort. Bent u bereid mee te werken in een werkgroep? Neem contact op met ons!

Samenstelling bestuur

Voorzitter: Peter Meyers – Belfius Bank */**
Ondervoorzitter: Judith De Smedt – Professional Hairstyle Kapsalon **
Ondervoorzitter: Christine Smekens – Smekens Drukkerij *

Bestuursleden

Els Aelbrecht – Het Huis van Cleophas, restaurant, grand-café *
Fons Uyttenhove – Rijschool Traffix
Guy Heyvaert – Buen Gusto wijnhandel
Rikkert De Bruycker – Moernaut schoenen lederwaren
Olivier De Bock – Vidizo verhuur professionele Audio/Video

Public-relations

Manon De Nil

*: zetelen ook in Dendermondse Middenstandsraad
**: zetelen ook in bestuur Unizo afdeling Dendermonde