Sint-Gillis kleurt rood van liefde…

het zal jullie ongetwijfeld al opgevallen zijn… In de nacht van 20 naar 21 januari heeft onze hardwerkende Verkén-ploeg Sint-Gillis in Valentijnsfeer gebracht door vlaggen en borden langs de Sint-Gillislaan te plaatsen … de kerk is er zowaar rood van geworden 🙂 Zijn jullie op zoek naar het ultieme Valentijncadeau ? Weet dan dat er in Sint-Gillis genoeg te vinden is. Lees onze blogpost met tips! #enjoylocal #shoplocal #verkénsintgillis

Ondernemers volgen EHBO-workshop

Op 17 oktober volgden enkele ondernemers van Sint-Gillis een bijzonder interessante én levensreddende workshop EHBO. Hopelijk overkomt het hen nooit, maar àls er zich een noodgeval voordoet bij hen in de zaak, zullen zij alvast niet in paniek slaan, maar de situatie onder controle houden en levens kunnen redden! Deze ondernemers volgden de workshop: Schoenen Moernaut, schoonheidsinstituut Vero Beauté, broodjeszaak Menssana, wijnhandel Buen Gusto, Belfius Bank, Rijschool Traffix, Drukkerij Smekens, Beeld&Klank Jan Ooms en Brasserie-Restaurant Cleophas!

Met dank aan Stad Dendermonde en Rijschool Traffix.

Nieuwe culinaire topper in Sint-Gillis

In Sint-Gillis zijn we weer een culinaire topper rijker! Sensi Events staat voor trendy, stijlvolle catering en events op gastronomisch niveau! Zaakvoerder Yves Foré staat garant voor een perfecte service met kwalitatieve en verse producten. Het combineren van locatie, fijne gerechten, uitstraling en beleving die u op uw feest wilt ervaren is zijn grootste passie.

Sensi Events serveert verfijnde smaken en geuren, gecreëerd met kwaliteitsproducten. Met een verbluffende presentatie, vernieuwende creaties en een stijlvol gastvrije bediening geeft Sensi Events elk evenement een zichtbare meerwaarde.
– Chef’s table
– Home cooking
– Catering events
– Familie/communiefeesten op locatie
TIP: ontdek de Sensi Foodbox voor kerst en nieuwjaar

Bezoek zeker hun website voor meer info: www.sensievents.com

Sensi – Sint-Gillislaan 104 te 9200 Sint-Gillis Dendermonde, info@sensievents.com